Články  |  Foto  |  Kalendář 
Road racing v Radvanicích o tomto víkendu
Po trochu delší pauze se road racing zase představí na domácí půdě. Tentokrát se bude závodit na trati v ostravské místní části Radvanice. Jedná se o závod seriálu AČR a přestaví se všechny třídy kromě té nejsilnější. Hlavní hvězdou podniku bude průběžně vedoucí jezdec IRRC – Marek Červený.

Road racing v Kopčanech už tento víkend
V Kopčanech už se nějakou dobu jezdí na delším okruhu přímo v obci a tento závod se počítá do šampionátu pod organizací CAMS. Pod CAMS se jedná teprve o druhý závod a o první závod na přírodním okruhu.

Deník z IoM TT 2016 – Středa 8. června
Středa byla na TT předposledním závodním dnem a i přes počáteční nezdary si divák mohl užít spousty závodění. Češi mají další 3 sošky, Hutchy další vítězství a na elektrické motorce překvapivě nevyhrál John McGuinness.

Deník z IoM TT 2016 – Pondělí 6. června
Včera byl na programu další závodní den a byl to opět den rekordů a konečně i českých úspěchů. Kamil Holán i Michal Dokoupil předvedli dobré výkony, byť u Kamila to v první závodě dopadlo bídně.

Deník z IoM TT 2016 – Sobota 4. června
Druhá sobota na TT byl hodně dlouhý a dramatický den plný protikladů. Je nový rekord, viděli jsme nádherný závod superbiků, ale taky paddock přišel o dva zkušené závodníky.Druhá sobota na TT byl hodně dlouhý a dramatický den plný protikladů. Je nový rekord, viděli jsme nádherný závod superbiků, ale taky paddock přišel o dva zkušené závodníky.

Deník z IoM TT 2016 - Pátek 3. června
V pátek byl na programu poslední kvalifikační trénink a byla to tak poslední možnost zajet skvělý čas. Špičkový jezdci toho využili dokonale a hned dva z nich jeli rychleji, než je rekord trati.

Denik z IoM TT 2016 – Čtvrtek 2. června
Čtvrtek byl předposledním dnem kvalifikačního programu a jezdci už nenechávají nic náhodě a od zkoušení techniky přešli ke snaze zajet co nejrychlejší čas. To se samozřejmě ve výsledcích jasně projevuje. Začal úřadovat Michael Dunlop, závody přišli možná o velkého favorita a čas na litru si výrazně zlepšil i náš Kamil Holán.

Deník z IoM TT 2016 – Středa 1. června
Na středu vyšla kombinace jednoho tréninku pro motorky všech tříd kromě twinů a jednoho tréninku sidecarů. Bylo opět hezké počasí ale foukal velmi silný vítr po celý den. U Kamila Holána se podařilo dát BMW dohromady a konečně objet nějaká ta kola. Michal Dokoupil si výrazně vylepšil své letošní maximum na supersportu. V nejsilnější třídě se začalo pořádně tahat a hned 3 jezdci už zajeli kolo s rychlejším průměrem,…

Deník z IoM TT 2016 – Úterý 31. května
Na úterý byly naplánovány hned tři tréninky a opět se stala spousta událostí. I šestý den na ostrově bylo pěkné počasí, byť to byl zatím největrnější den. Kamil Holán poprvé na Manu spadl a Michal Dokoupil provětral šestku i twina.

Deník z IoM TT 2016 – Pondělí 30. května
Další tréninkový den nás přivítal opět skvělým počasím, byť docela foukalo. Večer měli poprvé vyrazit litry, takže jsem byl plný očekávání. Přeci jen se měl ukázal Kamil na BMW a tady na ostrově se všichni u trati těšili na dvoutaktní Suter a na Hondu RCV.

« Předchozí 1 17 18 19 20 21 22 23 35 52 69 Další »
http://www.rstmoto.cz
automobilovedily24.cz