Články  |  Foto  |  Kalendář 
Pavel Tomeček o IRRC: Byl jsem šťastný za TOP10
Pavel Tomeček jel v loňské sezóně za jihočeský tým Orange Racing celé IRRC na litrové Kawasaki a nevedl si vůbec zle. Smůlu si vybral v posledním závodě, kde kvůli prasklému řetězu přišel o cenné body a několik pozic v celkovém pořadí šampionátu. Jak hodnotí s odstupem sezónu 2014? Co dělá, když se zrovna nezávodí? A budou nějaké změny v sezóně 2015?

Vyrovnaná kvalifikace na Macau GP
Nakonec by kralování Michaela Ruttera nemuselo být zase až tak přesvědčivé jak se pro tréninku zdálo. Kvalifikace ukázala, že nás dnes může čekat hodně vyrovnaný závod.

48. Macau GP začíná
Tradiční velký podnik na konci road racingové sezóny právě začíná. 48. ročník závodu v uličkách čínského Macau bude letos obzvláště zajímavý. Startovní listiny jsou nabité snad ještě více než kdy jindy slavnými jmény, jak z přírodních okruhů, tak i motodromů. Bohužel ale ani letos nebudeme mít na startu žádného českého jezdce.

Rukavice RST Tractech EVO už mají svého výherce
Vítězem v letošní soutěži s Kamilem Holánem, kde se tipoval Kamilův výsledek v jednotlivých závodech šampionátu IRRC, se stal Luděk Maška z Jičína. Rukavice si už nějaký ten týden užívá a tak je čas na pár informací o nich…

Dominik Jůda: Hořice? Strašný peklo!
Dominik Jůda patří k těm mladším jezdcům, kteří se v nejvýkonnějších třídách pohybují po našich přírodních okruzích. Není zrovna specialista na road racing, ale jak sám říká, je to pro něj adrenalin, který občas potřebuje dostat do těla. Zkusil poprvé vloni Dymokury, letos poprvé Hořice a při druhém pokusu v Dymokurech z toho bylo druhé místo v litrech.

Promítání filmu ROAD a autogramiáda W. Dunlopa
V Praze se chystá na naše poměry skoro až neuvěřitelná akce, na které by neměl chybět žádný fanda road racingu.

Aleš Nechvátal:IRRC bylo to nejlepší, co jsem mohl…
Letos patřil k pěti našim jezdcům, kteří se rozhodli jet IRRC. Tohoto rozhodnutí v žádném případě nelituje a příští rok chce v tomto seriálu pokračovat. Mimo něj jel ale letos i domácí závody. O minulé sezóně, ale i té budoucí jsem si popovídal s pátým mužem IRRC superbike a jezdcem týmu Road Racing Liberec – Alešem Nechvátalem.

Michal Savinkov – nový král dvoutaktních GP?
Michal Savinkov jezdil léta úspěšně na 125 SP, kde hlavně vloni sbíral jedno pódiové umístění za druhým. Letos si splnil dlouholetý sen a pořídil ostré Gpéčko. Vrhul se tak do další třídy s velmi silnou konkurencí. Jeho první sezóna nedopadla vůbec špatně a dokonce se mu povedlo závody i vyhrávat.

Kalendář 2015
Termíny už jsou v podstatě kompletní. Možná se ale objeví Kyjov, nebo jiné závody. Čeká nás toho letos opravdu dost a to je dobře. Koukněte se na termíny, ať víte, kdy plánovat volno v práci :).

Video: Horst Saiger v Těrlicku
Horst Saiger si evidentně Těrlicko oblíbil. Závodit tam jezdí dá se říct už pravidelně a letos z toho vzniklo obsáhlé video. Příjemnou podívanou.

« Předchozí 1 18 35 36 37 38 39 40 41 42 52 69 Další »
http://www.rstmoto.cz
automobilovedily24.cz