Články  |  Foto  |  Kalendář 
Jak sledovat Isle of Man TT?
Často si v komentářích píšete o odkaz na live stream. Takže jednou pro vždy – žádný není! Ale máte spoustu dalších možností, jak TT na ostrově Man sledovat.

Tou nejlepší možností je aplikace pořadatele, ve které máte kompletní servis. Online najdete stejnou formu zde: https://live.iomttraces.com/
Stačí zadat jméno a mail a máte hotovo. Najdete tam parádní grafiku, livetiming, odkaz na rádio i informace z twitteru pořadatele. Důležité ale je sledovat aktuální zprávy, protože TT je hodně o počasí. Harmonogram se mění skoro každý den. Pořadatel se snaží využít každého hezkého odpoledne pro závody.

Na výše uvedeném odkaze můžete poslouchat Manx radio motorsport. Dříve to bylo Manx radio TT. Je to podle mě nejlepší způsob, jak sledovat živě dění na okruhu. Na trati jsou na čtyřech místech komentátoři a mají to fakt vychytané.

Televizní přenos neexistuje. Na tak dlouhém okruhu, kde navíc nejedou jezdci najednou a favorité jsou od sebe desítky kilometrů není prakticky možné přinášet divácky atraktivní přenos. Celé to ale natáčí stanice ITV4, která od zítra dává vždy v 22:00 českého času buď nějaký dokument o TT, nebo denní sestřih. Bohužel v ČR se to nevysílá. Ale například na nějaké polské, či německé stanici ano. Pokud by se to někomu podařilo zjistit, jak na to koukat v ČR, tak prosím piště do komentářů tady, nebo na facebooku. Dost lidí vám bude vděčných.

Jejich pořady mají impozantní kvalitu a natáčí to tou nejlepší technikou. I když to vidím z trati, tak se na to hrozně rád večer podívám v TV a jestli budete tu možnost mít také, tak neváhejte. Je to stokrát lepší něž nějaké sestříhaná videa na youtube.

Milan
comments powered by Disqus
http://www.rstmoto.cz