Články  |  Foto  |  Kalendář 
Změna při udělování Zlatého Kahance z Těrlicka
Závody v Těrlicku jsou pevně spjaty s jednou hodně zvláštní trofejí. Jedná se o Zlatý Kahanec. Je to jasná vazba na hornickou tradici regionu a letošní udělování této trofeje bude trochu jiné.

Startovní listiny pro IRRC v Těrlicku
Pořadatel IRRC před pár dny zveřejnil startovní listiny pro Těrlicko. Třetí podnik letošní sezóny a první ze dvou, které se jedou u nás doma. Závod litrů bude bezesporu jeden z nejlépe obsazených v historii jak Těrlického okruhu, tak našeho novodobého road racingu.

Isle of Man TT 2019 - Shrnutí všech závodů
TT na ostrově Man je už minulostí a je tu krátký souhrn odjetých závodů. Nakonec se podařilo odjet všechny plánované závody i přes příšerné počasí, které TT desítky let nepamatuje. Původní délku měly ale jen dva závody.

První závodní den na Isle of Man TT
Pondělí 2.6. byl konečně první den na TT, kdy se závodilo. Počasí mělo být ideální. Ideální to sice úplně nebylo ale v porovnání s dosavadním průběhem TT to byl krásný den. Závody už tak pěkné bohužel nebyly.

První závodní den na TT
Dnes se pojedou na TT první závody a to hned tři za jeden den. Protože se začíná už za chvilku, tak jen pár údajů.

Jak počasí ovlivňuje průběh Isle of Man TT
Hodně lidí tvrdí, že tak špatné počasí řadu dní v kuse na TT dlouho nebylo. Má to bohužel nepříjemné důsledky na chod závodu.

Zvláštnosti na Isle of Man TT – nejdelší okruh světa
Asi nejznámějším specifikem závodu Isle of Man TT je okruh. Na tak dlouhé trati se dnes již nikde nezávodí. Dřív bylo běžné, že měl kdejaký okruh více, než deset kilometrů. Dnes je spíše výjimkou, pokud je to více, než šest kilometrů.

Zvláštnosti na Isle of Man TT – Práce fotografa
Další článek o zvláštnostech největšího road racingového podniku světa bude trochu narcistické okénko. Pár lidí mi říkalo, abych o tom, co tu dělám, napsal pád vět. Tak tady to máte.

Jak sledovat Isle of Man TT?
Často si v komentářích píšete o odkaz na live stream. Takže jednou pro vždy – žádný není! Ale máte spoustu dalších možností, jak TT na ostrově Man sledovat.

Zvláštnosti na Isle of Man TT - Hromadné tréninky
Další díl seriálu článku, ve kterých se vám snažím popsat rozdíly mezi TT tradičními závody na přírodních okruzích. Tentokrát to bude o systému tréninků a kvalifikací. Věděli jste, že se tady běžně potkávají na trati šestistovky a litry? Případně šestistovky a twiny?

« Předchozí 1 2 3 4 5 18 35 52 69 Další »
http://www.rstmoto.cz
automobilovedily24.cz